Πολιτική Επιστροφών

Κάθε πελάτης μας έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος ή των προϊόντων που αγόρασε εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών, από την παραλαβή, για οποιονδήποτε λόγο. 

Το κατάστημά μας οφείλει να αντικαταστήσει το προϊόν – προϊόντα ή να επιστρέψει τα χρήματα στον πελάτη ΜΟΝΟ εάν το προϊόν – προϊόντα βρίσκονται στην αρχική τους μορφή. Αν παρατηρηθεί ότι η αρχική συσκευασία έχει αποσφραγιστεί ή ότι το προϊόν – προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, τότε ΔΕΝ ισχύει η παραπάνω υποχρέωση και το aglaisma.gr έχει το δικαίωμα να αρνηθεί στον πελάτη την αντικατάσταση ή την επιστροφή χρημάτων. 

Το κόστος επιστροφής του προϊόντος – προϊόντων βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Η επιστροφή γίνεται εφόσον προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία στο +306937107964 ή μέσω e-mail στο info@aglaisma.gr

Το προϊόν – προϊόντα επιστρέφονται αποκλειστικά και μόνο και την συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών (ELTA COURIER), συνοδευόμενα από την απόδειξη ή το τιμολόγιο.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, αυτή θα πραγματοποιηθεί εντός δεκαπέντε (15) εργάσιμων ημερών από την στιγμή που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Η επιστροφή γίνεται στην Διεύθυνση Ιωαννίνων 12, 42200 Καλαμπάκα. ΔΩΡΕΑΝ αποστολή για αγορές άνω των 40€

Καλάθι αγορών