Οικοτεχνία

Αγλάισμα

Γνώρισε την επιχείρησή μας και μάθε για την φιλοσοφία και τις αξίες μας.

Πώς "γεννήθηκε" το αγλάισμα;

Τι σημαίνει Αγλάισμα; με ρώτησαν οι κόρες μου, όταν “βάπτισα” το κατάστημά μας. 

-Αγλάισμα σημαίνει στολίδι. 

-Μα εσύ δεν πουλάς στολίδια, μου απάντησαν. 

-Κι όμως, στολίδια θα πουλάμε. Στολίδια για τον χώρο, όπου χρησιμοποιούνται τα προϊόντα μας. Στολίδια για το δέρμα μας. Το φροντίζουν, το περιποιούνται, το αγκαλιάζουν. Στολίδια για το περιβάλλον. Όλα τα υλικά είναι αγνά, φιλικά και ανανεώσιμα. ΔΕΝ βλάπτουν τον κόσμο, τη φύση γύρω μας.

Αυτά τα τρία γνωρίσματα των προϊόντων συνέβαλαν και στη διαμόρφωση του σήματος του καταστήματός μας. Τα τρία φύλλα συμβολίζουν, από το μικρότερο στο μεγαλύτερο, αυτήν ακριβώς την προσφορά των προϊόντων, όπως περιγράφεται.

Μια οικογενειακή επιχείρηση

Το αγλάισμα είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση. Πρόκειται για μια οικοτεχνία, όπου παρασκευάζονται με μεράκι, φαντασία και απόλυτο σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον τα προϊόντα μας πάντα σε μικρές ποσότητες. Η ποιότητά τους βασίζεται σε αγνές, φυσικές και πάνω από όλα ανανεώσιμες πρώτες ύλες.

Η πρόθεσή μας να δημιουργήσουμε σκευάσματα (σαπούνια,καλλυντικά, κεριά) που θα αποτυπώνουν στην επιδερμίδα μας τις ευεργετικές ιδιότητές τους, επετεύχθη. Απώτερος σκοπός μας όλοι οι πελάτες μας να αγάλλονται χρησιμοποιώντας τα.

Στο κατάστημά μας θα συναντήσετε καλαίσθητα χειροποίητα σαπούνια από εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, εμπλουτισμένα με πολυτελή έλαια και αγνές πρώτες ύλες, πλούσια σε ευεργετικές ιδιότητες, για να προσφέρουν θρέψη κι ομορφιά σε ένα από τα σημαντικότερα ανθρώπινα όργανα, το δέρμα μας.

Θα ανακαλύψετε τα φυσικά καλλυντικά μας που παρασκευάζονται πάντα κατόπιν της παραγγελίας σας, διατηρώντας έτσι τη φρεσκάδα και τις ευεργετικές ιδιότητες των αγνών φυσικών υλικών. Θα μαγευτείτε από τα αρώματα και τα χρώματα των φυσικών κεριών μας, παρασκευασμένα μόνο από φυτικές πρώτες ύλες, που θα αρωματίσουν τον χώρο σας και θα δημιουργήσουν ρομαντικές διαθέσεις.

*Οι αναγραφόμενες τιμές προϊόντων αφορούν αποκλειστικά το eshop και ενδέχεται να διαφέρουν από αυτές του φυσικού καταστήματος.

σεβασμός στο περιβάλλον

προστασία του δέρματος

καλαισθησία στο χώρο

Καλάθι αγορών